Tariefinformatie Zakelijk

Hieronder vind je mijn basistarieven voor diensten, let wel, deze zijn exclusief BTW:

  • Softwareontwikkeling: Hierbij belast ik een tarief van €85 per uur. Dit omvat het ontwikkelen van maatwerk software, variërend van enkelvoudige tools tot complexe systemen.
  • Advies / Hulp op afstand: Mijn uurloon voor deze dienst is €65. Dit betreft ondersteuning op afstand waar ik je bijsta met professionele adviezen en oplossingen voor je softwaregerelateerde problemen.

Houd er rekening mee dat deze prijzen dienen als basislijn. Ik sta open voor discussie over aanvullende diensten of contractuele afspraken. Of je nu een langetermijnproject voor ogen hebt of een meer complexe structuur nodig hebt, we kunnen de tarieven en voorwaarden samen bespreken om tot een oplossing te komen die aan al je behoeften voldoet.

Tariefinformatie Particulieren

Hierbij geef ik je een overzicht van mijn tarieven voor specifieke diensten, inclusief BTW:

  • Computerhulp aan huis: Voor deze service vraag ik €42 per uur. Of het nu gaat om het oplossen van technische problemen of begeleiding bij het gebruik van software, ik sta klaar om je ter plaatse te helpen.
  • Kilometervergoeding: Vanuit mijn basis in Dieren reken ik een kilometervergoeding van €0,21 per kilometer. Dit dekt de reis- en transportkosten om naar jouw locatie te komen.

Net als eerder genoemd, bovenstaande tarieven zijn basislijnen. Overige diensten en contractuele overeenkomsten kunnen besproken worden om zo goed mogelijk aan te sluiten bij jouw specifieke noden en situatie. Ik sta open voor een gesprek om tot de meest geschikte afspraken te komen.