ℹ️ Website laten bouwen

Professionele website laten maken?

Laat uw website ontwerpen door Wouter Software. Wij ontwikkelen, bouwen en onderhouden professionele, succesvolle websites. Daarnaast zijn onze prijzen ook nog eens heel interessant. Wij onderscheiden ons in design en functionaliteit.

Waarom kiezen voor Wouter Software?

Bij mij bent u geen nummertje. Alles is kleinschalig en contacten lopen direct. Geen lange wachttijden of hoge kosten. Om een duidelijk beeld te scheppen over het bouwen van een website kom ik graag eerst een keertje langs om een duidelijk beeld te scheppen voor beide partijen.

Modern en onderscheidend in design

Natuurlijk zijn we op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van internet en online vindbaarheid. We werken met gebruiksvriendelijke CMS systemen zodat u er ook voor kunt kiezen om het onderhoud en het actueel houden van de website zelf te doen. Wilt u dat liever aan ons uitbesteden, dan is dat vanzelfsprekend ook mogelijk. Wij maken de website die aan uw wensen voldoet. Van heel eenvoudig tot een meer complexe website.

Simpele website

✅ Advies op maat.

✅ Wordpress CMS systeem.

✅ Goed vindbaar in zoekmachines.

✅ Toevoegen van content.

✅ 3 maanden gratis webhosting**

✅ Webshop volledig in eigen beheer.

Op aanvraag

Geavanceerde website

✅ Advies op maat.

✅ Wordpress CMS systeem.

✅ Goed vindbaar in zoekmachines.

✅ Toevoegen van content.

✅ 3 maanden gratis webhosting**

✅ Webshop volledig in eigen beheer.

✅ Op maat gemaakte pagina’s.

✅ Advertenties maken in Adwords. 

Op aanvraag

Goed vindbaar in Google

De websites die wij ontwikkelen zijn Google vriendelijk gebouwd! Dat betekent dat ze goed gevonden worden in de zoekmachines. Ze zijn voorzien van de juiste codes. Daarnaast zijn de door ons gebouwde websites ook flexibel. Dat betekent dat u de website altijd nog verder uit kunt bouwen. Uiteraard maken we al onze websites responsive, waardoor deze goed vertoond worden op mobiele apparaten.

*Prijzen zijn richtlijnen, de uiteindelijke kosten kunnen afwijken op basis van wensen.

**U ontvangt tijdens de genoemde periode het pakket “Webhosting klein”. Na deze periode betaald u het reguliere tarief voor webhosting.


100% tevredenheidsgarantie

U kunt net zo lang wijzigingen aangeven totdat u 100% tevreden bent met de webshop. Pas wanneer u 100% tevreden bent met de website zetten wij hem online en betaald u. Zo betaalt u alleen maar voor een website waar u zelf helemaal tevreden mee bent!

86801218f5efe6364e8deb074106bcb3